pondelok 26. októbra 2015

Čoko-koko kocky





Osobne nepoznam ziadnu osobu, ktora by nemala rada  kombinaciu cokolady a kokosu. Tieto kocky skutocne su plne chuti cokolady a kokosu. Zakusok je nenarocny na pripravu a je hotovy ra-dva. K nedelnajsej poobednej kavicke ako stvoreny. Aj ked ide do tohoto zakusku hodne cukru, vobec nie je presladeny a dobre schladeny z chladnicky chuti vynikajuco. Tak, pozrime sa ako nato:)

nedeľa 25. októbra 2015

Jogurtové muffiny



Jogurtove muffiny su asi najlepsie zo vsetkych muffin, ktore som kedy piekla a dovolim si tvrdit aj jedla. Krasne nadychne cesto , vyborne oddelujuce sa od papierovych kosickov. Su variabilne, cize moze sa do nich pridat  napr. drobne ovocie, tvaroh, Nutella, kakao. Kazdemu podla jeho chuti. Ja som robila s coko chipsami. Su naozaj vynikajuce, doporucujem vyskusat. Urcite si ich zamilujete.

pondelok 19. októbra 2015

Jahodové cupcakes





Viem, viem, uz davno je po jahodovej sezone. Kedze my si momentalne vsetko ovocie kupujeme, tak mame sezonu pocas celeho roka. Mimochodom na tento jahodovy krem mozete pouzit aj mrazene jahody.  Caka ma jedna torticka pre moju trojrocnu kamosku , tak som si chcela vyskusat tento krem. Ak sa torta podari, urcite pribudne novy prispevok na blogu. Krem chutil, takze som dostala zelenu na jeho pouzitie v torticke. Dnes vam ho ponukam na vybornych mini jahodovych kolacikoch - cupcakes.

nedeľa 18. októbra 2015

Černicovo-mandľový mramorový koláč



Mam rada taketo kolaciky. Ja ich nazyvam, ze "ranajkove". Po vybornom  Bananovom chlebiku vam ponukam recept na dalsi skvely ranajkovy kolacik. Nie, nemusite ho konzumovat iba na ranajky :). Je skvely so salkou caju, ci  k jogurtu, alebo len tak. Kostovka v praci dopadla na vybornu, takze rada s s vami podelim o recept. Je jednoduchy a ak nepocitam dlhsiu dobu pecenia, tak jeho priprava vam nezaberie viac ako 10-15 minut. Cesto je vyborne  a velmi mi lahodila aj kombinacia chuti cernic a mandli. Doporucujem vyskusat.